Over ons

Over ons

Rijschool Zegers staat voor pure kwaliteit!


 • HOE HET BEGON

  Sinds 2012 treedt Jochem Zegers in de voetsporen van zijn grootvader, die meer dan 15 jaar eigenaar was van een bekende grote rijschool.

  HOE WIJ WERKEN

  De betaalbare, effectieve, persoonlijke en doelgerichte lesmethode zorgt ervoor dat zowel jong en oud tot volleerd bestuurder worden opgeleid. Tijdens de rijlessen staan professionaliteit, kwaliteit en plezier in het rijden voorop. Het kan zijn dat u angstig bent, laat dit geen reden zijn om geen autorijlessen te gaan volgen bij Rijschool Zegers. Uw instructeur is namelijk gespecialiseerd in faalangst en in modulair (stap voor stap gestructureerd) lesgeven. Elke leerling is tenslotte uniek in gedrag en leertempo.

  Rijschool Zegers is uiteraard aangesloten bij de BOVAG en heeft zeer scherp geprijsde pakketten en uurtarieven. Dit garandeert dat u les krijgt van een deskundige instructeur in een goed onderhouden lesauto. Uw instructeur wordt jaarlijks bijgeschoold, ook wordt het slagingspercentage en andere kwaliteitseisen door de BOVAG gecontroleerd.

  Overzicht rijopleiding Onze prijslijst

5 tips voor je rijexamen

Goed voorbereid met je rijlessen en simulator en wellicht heb je de tussentijdse toets van het CBR ook al gedaan en je theorie op zak. Op naar het rijexamen! Je wilt het graag in één keer halen. Rijschool Zegers Harderwijk geeft je deze tips voor je rijexamen.


Het allerbelangrijkste is dat je genoeg lessen hebt gehad voordat je kunt afrijden. Je moet zelf het gevoel hebben dat je er klaar voor bent. Weet zeker dat je een volledige controle over het voertuig hebt. Als je zelf vindt dat je er nog niet klaar voor bent geef dit dan aan bij je instructeur. Het beste is dan om nog een paar lessen nemen. Jijzelf kunt het beste inschatten hoe zeker je bent in je rijgedrag. Het helpt om van te voren een kijkje te nemen op de locatie. Zorg daarom dat je op tijd bent zodat je eerst rustig rond kunt neuzen. Op die manier kun je wennen aan de locatie en voel je er meer op je gemak.

Vooral parkeren is een gevreesde bijzondere verrichting. Maak je echter niet te druk om deze bijzondere verrichtingen. Ze hoeven niet foutloos te zijn! Het allerbelangrijkste is dat jij je aan de verkeersregels houdt en dat je goed blijft kijken. Als je bij het parkeren een keertje meer moet steken is dit helemaal niet erg. Zorg er enkel voor dat jij geen gevaar voor andere weggebruikers vormt en blijf goed kijken.

Als je erg nerveus bent, kun je niet meer helder nadenken. Doe dan een tussentijdse toets (TTT) van het CBR. Het rijexamen zal makkelijker gaan omdat je al precies weet wat er tijdens het rijexamen gebeurt. Ook kun je een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen, deze hoef je op je examen dan niet meer te doen.

Dan is er een speciale faalangst rijexamen die je kunt doen. Ze nemen dan meer tijd voor het examen om in alle rust eerst een praatje te maken. En je mag een time-out nemen tijdens het examen om even tot rust te komen.

Eet een banaan van te voren. Wanneer je last hebt van stress daalt je kaliumgehalte. Een banaan bevat veel kalium. Daarnaast is het ook gewoon gezond en vult het de maag!

Staat je vraag er niet tussen, laat het ons weten.
Stel je vraag

Autorijles Instructeurs

Je hebt altijd een vaste instructeur en aanspreekpunt.


 • Jochem Zegers

  Rij-instructeur

  Geeft Rijles in de Mazda CX30. Gecertificeerd: WRM, RIS, Faalangst-, Autisme- begeleiding.

 • Gert Adam

  Rij-instructeur

  Geeft Rijles in de Ford PUMA. Gecertificeerd: WRM, Mentor-, Autisme- begeleiding.

 • Nicole Zegers

  Receptie

  Geeft Rijles in de Simulator. Planning via de leerlingApp.

 • Victor

  Simulator

  Geeft virtuele rijles in de Simulator. Planning via de leerlingApp.

EEN RIJSCHOOL KIEZEN, WAAR MOET JE OP LETTEN?

DE BESTE RIJSCHOOL IS EEN BOVAG RIJSCHOOL. PLUSPUNTEN VAN EEN BOVAG RIJSCHOOL


Het kiezen van een rijschool is natuurlijk heel persoonlijk. Misschien ga je voor een goedkope rijschool, een mooie lesauto of een aardige instructeur. Maar vergeet niet om ook over belangrijke dingen als betrouwbaarheid, veiligheid, garantie en kwaliteit na te denken. Kies je voor een rijschool die aangesloten is bij BOVAG, dan weet je zeker dat het daarmee goed zit.

InschrijvenBent u op zoek naar een Rijschool in HarderwijkInschrijven