door leerlingen beoordeeld met een 9,8!
Theorie

Theorie

Theorie webshop:
Theorie webshop

Theorie leren in de PlanGo app

Complete Theorie leren met LeerlingApp. Alles wat je nodig hebt om het rijbewijs te halen zit voortaan in één app: geen gesleep meer met theorieboeken of losse linkjes en codes. Een complete theorie-opleiding met lesstof, video's, kennistoetsen en examentraining! Niet altijd sluiten de theorie- en praktijkopleiding goed op elkaar aan. Recente adviezen hebben daaraan de nodige aandacht besteed. In de praktijk is de instructeur niet altijd op de hoogte van wat de leerling aan zijn theorie heeft gedaan of wanneer het theorie-examen is. Terwijl het kennisniveau van de leerling wel degelijk invloed heeft op het verloop van de praktijklessen. Daarom combineren we praktijk én theorie in de LeerlingApp!

Hoe werkt dat precies?

  1. Examendatum : Alles begint met de examendatum. De leerling geeft in de app aan wanneer het theorie-examen plaatsvindt. Theorie in LeerlingApp. De app geeft aan wat de leerling per week moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kan de leerling met de theorie beginnen.
  2. Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken : De complete theorie-opleiding zit in de app. De leerling neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat de leerling in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan de leerling zijn theorie leren.
  3. Deeltoetsen maken : In een deeltoets checkt de leerling of hij de theorie begrepen heeft en weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. De leerling ziet direct of zijn antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijgt de leerling de uitleg nogmaals te zien.
  4. Examentraining : De leerling kan zich nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.
  5. GESLAAGD! : De leerling gaat zelf naar het CBR Theorie Examen, deze plan je in via mijn.cbr.nl met de locatie naar keuze: Leusden, Zwolle, ... Vergeet niet je ID en reservering nummer mee te nemen zonder kun je geen theorie examen afleggen!

Wil je een groter scherm om op te leren of op een tablet, dan kun je heel eenvoudig met een unieke code via een website inloggen. De code vind je via de leerlinApp, de gegevens blijven allemaal synchroon. Ook de voorlees functie is erg handig vooral voor leerlingen met dyslexie.

We begeleiden de leerling bij aanvang van de praktijk lessen. Iedere les word het huiswerk opgegeven en gecontroleerd. Indien nodig wordt de theorie besproken en doorgenomen.
Meer weten over Theorie ?
Neem contact op
Rijlessen in Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Hulshorst,Nunspeet, Zeewolde .

Geslaagden

Rijschool met meer dan 10 jaar een bovengemiddeld slagingspercentage in Harderwijk.

Rijschool Zegers Harderwijk
Engelserf 24
3843 BE, Harderwijk

Telefoon: 0341-769080
WhatsApp: 0612867285
info@rijschoolzegers.nl

KvK: 57098999
BTW: NL002148197B49
IBAN: NL36ABNA0572091168
Rijschoolnummer: 9378F3

Algemene voorwaarden
Privacyvoorwaarden
App voor leerlingen
Download onze app voor leerlingen voor al je rijlessen en examens.
Onze partners
Lestijden
In verband met de kwaliteit van onze rijlessen kunnen we niet altijd de telefoon opnemen.
Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten
website door PlanGo Rijschoolsoftware
© 2024 – Rijschool Zegers Harderwijk