door leerlingen beoordeeld met een 9,8!
Rijopleiding
Auto rijlessen

Auto rijlessen

De leerlingApp

Met de LeerlingApp kun je als leerling inloggen om je lesoverzicht, leskaart en facturen in te zien. Verder kun je er, als je instructeur dit toestaat, zelf lessen inplannen.
Leerlingen ontvangen het opgegeven huiswerk in de LeerlingApp. Het huiswerk bestaat uit schriftelijke uitleg met ondersteunende afbeeldingen en video’s. Als leerlingen het huiswerk hebben bekeken, zien zij een vinkje voor het betreffende onderdeel.

Lesplan 

Gedurende een opleiding doorlopen de leerlingen een aantal stappen. Voor het halen van het autorijbewijs moeten ze bijvoorbeeld een gezondheidsverklaring invullen, de rijschool machtigen en het theorie-examen succesvol afleggen.
Deze stappen leggen we vast in een lesplan. Je instructeur ziet zo per leerling een tijdlijn waardoor hij direct inzicht heeft in de voortgang van de leerling.

De rijopleiding 

De rijopleiding bestaat uit vier modules die weer zijn onderverdeeld in handelingsscripts.
Je begint in module 1 met een intest en eindigt in module 4 met een rijschool toets. Pas als je alle scripts van een module goed onder de knie hebt, ga je naar de volgende module, iedere module wordt afgesloten met een rijschool toets.
  1. In module 1 leer je voertuigbediening en - beheersing en bestaat uit 18 handlingsscripts. Verder moet je alleen maar waarnemen en handelen. Alle andere taakprocessen worden door je instructeur uitgevoerd. Hoe beter je hier je fundament legt, des te sneller doorloop je hierna de module 2 en verder. Het is heel normaal als je ongeveer de helft van je rijopleiding aan module 1 besteedt.
  2. In module 2 leer je eenvoudige verkeersmanoeuvres beheersen en bestaat uit 11 handelingsscripts. Je maakt kennis met de taakprocessen voorspellen, evalueren en beslissen.
  3. In module 3 moet je, in bekende ingewikkelde situaties, alle taakprocessen zelfstandig kunnen uitvoeren en bestaat uit 10 handelingsscripts. Na beheersing van module 3 kun je een tussentijdse toets een soort proefexamen doen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen.
  4. In module 4 wordt alle leerstof (scripts) verfijnd en bestaat uit 6 handelingsscripts. Je moet nu zelfstandig alle taakprocessen in alle situaties kunnen toepassen. Aan het einde van module 4 ben je een veilige, bewuste bestuurder. Je hebt op je auto rijexamen een grote kans van slagen
Meer weten over Auto rijlessen ?
Neem contact op
Rijlessen in Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Hulshorst,Nunspeet, Zeewolde .

Geslaagden

Rijschool met meer dan 10 jaar een bovengemiddeld slagingspercentage in Harderwijk.

Rijschool Zegers Harderwijk
Engelserf 24
3843 BE, Harderwijk

Telefoon: 0341-769080
WhatsApp: 0612867285
info@rijschoolzegers.nl

KvK: 57098999
BTW: NL002148197B49
IBAN: NL36ABNA0572091168
Rijschoolnummer: 9378F3

Algemene voorwaarden
Privacyvoorwaarden
App voor leerlingen
Download onze app voor leerlingen voor al je rijlessen en examens.
Onze partners
Lestijden
In verband met de kwaliteit van onze rijlessen kunnen we niet altijd de telefoon opnemen.
Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten
website door PlanGo Rijschoolsoftware
© 2024 – Rijschool Zegers Harderwijk